ΖΗΤΗΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
Έφτασε  λοιπόν η ώρα της αλήθειας για τους Έλληνες πολιτικούς.
Έφτασε η ώρα να μας δείξουν πόσο πολύ ενδιαφέρονται για το καλό, την προκοπή και το αίσιο μέλλον της Ελλάδας των Ελλήνων και των τέκνων.
Το βράδυ της περασμένης Κυριακής  φάνηκε καθαρά τι θέλουν οι Έλληνες. Φάνηκε ότι οι Έλληνες  δεν θέλουν πλέον να τους κυβερνούν τα δύο γνωστά σε όλους  οικογενειακά κόμματα. Θέλουν τον πολυκομματισμό!!Να τους κυβερνούν όλες οι απόψεις ανάλογα με την δυναμή της η καθεμιά τους. Ωρε σοφέ ελληνικέ λαέ!!! Εσύ δείνεις την λύση, αλλά οι πολιτικοί σου αρχηγοί δεν πολυφαίνονται να συμμερίζονται την γνώμη σου και την βούλησή σου.!
Τα τελευταία τριανταπέντε χρόνια τουλάχιστον φάγαμε στη μάπα  δυο-τρία γνωστά πολιτικά ονόματα λες και μόνο αυτοί μπορούν να μας κυβερνήσουν. Ιδίως ο τελευταίος εξ αυτών, να μην λέμε ονόματα, ψηλός φαλακρός με μουστάκι ...;. και  με ηλίθιο χαμόγελο, ήταν άστα να πάνε. Με πολύ επιείκεια  μπορεί να χαρακτηρισθεί ...;ο άχρηστος των αχρήστων.
Η φάση είναι πως δεν χρειάζεται νάχεις και πολύ μυαλό για να κυβερνήσεις. Αρκεί να μπορείς να κουμαντάρεις το σπίτι σου,  νάχεις μια καλή δουλειά να τα κονομάς και να κάνεις σωστή χρήση των εσόδων και των εξόδων  και όλα βασίζονται στο «αγώι ξυπνά τον αγωγιάτη».
Το ζητούμενο  και το μεγάλο κίνητρο είναι η αγάπη που έχεις για την πατρίδα σου,  για τους συμπατριώτες σου και για την δικαιοσύνη!!!
Η πολιτική επιστήμη είναι παραμύθι ...;.γιατί απλά δεν υπάρχει τέτοια επιστήμη. Είναι η  μεγάλη απάτη πού μηχανεύτηκαν κάποιοι  για να χειραγωγούν και να ελέγχουν ευκολότερα τις λαϊκές μάζες. Η τέχνη του να παραμυθιάζεις τον κόσμο την ονόμασαν πολιτική..
Ή ώρα της αλήθειας λοιπόν έφτασε για τους πολιτικούς μας. Ήρθε η ώρα να δείξουν ποιόν πραγματικά αγαπούν. Την πατρίδα τους όπως δημόσια προς πάσα κατεύθυνση δοθείσης ευκαιρίας διαλαλούν ή την ιδεολογία τους?  Σκέφτονται και αγωνιούν για το μέλλον αυτού  του τόπου και το μέλλον των Ελλήνων και των Ελληνόπουλων ή το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το γράπωμα της καρέκλας και το βόλεμα των παιδιών τους και των απογόνων τους έως εβδόμης γενεάς εις βάρος των υπόλοιπων Ελλήνων?. Εγώ τουλάχιστον προσωπικά πιστεύω πως μάλλον για το δεύτερο κόπτονται οι κύριοι αυτοί
Και έχω τις αποδείξεις μου
Ο Σαμαράς όπως ήταν αναμενόμενο απέτυχε να σχηματίσει κυβέρνηση.. Με τους πασόκους λόγω γοήτρου προφανώς  και επειδή οι πασόκοι το παίζουν ακατάδεκτοι μετά το μπουζούριασμα που έφαγαν..(13%!!! Δίκην ΓΑΠ), με τους άλλους δεξιούς λόγω  ζηλοφθονίας, με τους αριστερούς λόγω ιδεολογικής διαφοράς ...;.!!!!!
Κύριε Σαμαρά μπορείς άνετα να παριστάνεις τον καλοπροαίρετο.  Η παρούσα κατάσταση σ΄ευνοεί, αλλά ...;είσαι μόνος σου.
Αύριο ο Τσίπρας παίρνει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Εξ αρχής δηλώνει ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κόμματα φιλομνημονιακής κατεύθυνσης και ότι θα πρέπει να σχηματιστεί κυβέρνηση αριστερών ...;..
Καλά ρε φίλε??? με ποιο άλλο κόμμα αριστερό θα κάνεις κυβέρνηση??? Με το ΚΚΕ που εξ αρχής δεν χωνεύεστε ή με τον Κουβέλη??? Μα και να τα βρείτε όλοι σας για το κοινό καλό, και  οι τρείς μαζί δεν συγκεντρώνετε ούτε 100 έδρες ...; Πότε έγινε κυβέρνηση με 90 τόσους βουλευτές???
Απ΄ότι  ξέρω για να γίνει κυβέρνηση χρειάζονται τουλάχιστον 151!!! Άρα τι μας τσαμπουνάς??
 Με όλη σου την στάση όμως δείχνεις ότι αγαπάς περισσότερο την ιδεολογία σου και την πολιτική σου και πώς να την πασάρεις και όχι την Ελλάδα !!! και τους Έλληνες. Την πάρτη σου δηλαδή.
Ρε σύ  προδότη, άμα είναι να σωθεί η Ελλάδα ο πραγματικός Έλληνας όχι μόνο την κολοιδεολογία του είναι σε θέση να θυσιάσει, αλλά και την ίδια του την ζωή!! Και συ για το καλό όλων μας και της Ελλάδας για το οποίο όπως λες αγωνίζεσαι, δεν λες να κάνεις λίγο πίσω από τις κομματικές σου αρχές και επιδιώξεις??? Από τις μαλακίες σου δηλαδή??Τι να μας πείς ρε φίλε?? Τι ξέρεις  εσύ από Ελλάδα και θές και νομίζεις ότι μπορείς να την κυβερνήσεις ???Είσαι πολύ μικρός φιλαράκο για να σηκώσεις τέτοιο βάρος!!!Δεν έχεις τα κότσια..
Άλλος???!!!!
Δεδομένης λοιπόν και της αδυναμίας  και της μη βούλησης  εκ μέρους του φλώρου να σχηματίσει κυβέρνηση, σειρά έχουν οι πασόκοι.

Εδώ τι γίνεται? Τι έχουμε? Άνθρωποι που απέτυχαν με δική τους παραδοχή να φέρουν το καλό στον τόπο, και που ο τελευταίος τους αρχηγός ήταν και ο χειρότερος πολιτικός που κυβέρνησε την Ελλάδα από καταβολής της, θα κληθούν να σχηματίσουν κυβέρνηση. Ποιος τους εμπιστεύεται  πλέον αυτούς, ώστε να συνεργαστεί μαζί τους??? Μα απλά κανένας ...;
Σειρά έχει ο Καμένος ...; Με ποιόν να συνεργαστεί??? Ξεκάθαρες οι απόψεις του και γνωστές.. Το μεγάλο ΟΧΙ.  Άσε που δεν μπορεί ! Δεν βγαίνουν ..
Μετά έχει σειρά το ΚΚΕ. Αυτοί πάλι οι εντελώς άχρηστοι??? Τι να πει κανείς γι΄αυτούς??? Παρά τα τόσα μπλά -μπλά δεν κατάφεραν στην ουσία τίποτα στις εκλογές που έγιναν. Κολλημένοι γύρω στο 7%...Τόσα χρόνια τζάμπα αγώνας. 0 εις το πηλίκον. Αυτοί πάλι το έχουν δεμένο το όχι σε συνεργασία με οποιονδήποτε.
Για τους υπόλοιπους τι να πώ?
Η Χρυσή αυγή είναι το μαύρο πρόβατο. Σίγουρα θα έρθει η σειρά της να λάβει την εντολή.
Φαντάζομαι τα μούτρα που θα κάνει ο σοσιαλιστής  Παπούλιας  όταν θα ζητήσει από τον Μιχαλολιάκο ...; χαχαχαχαχα;!!! Πλάκα θάχει να αρνηθεί ή να επικαλεστεί λόγους υγείας ώστε να το αποφύγει ...; Αμ δε..θα το καταπιείς κύριε πρόεδρε.
Καλά ρε παιδιά ...; Στους υπόλοιπους ρωτάω.. Δημοκρατία δεν έχουμε??? Ο καθείς δεν έχει το δικαίωμα να βάζει υποψηφιότητα , και άμα πάρει τα  απαιτούμενα ποσοστά να μπαίνει στην βουλή σαν ίσος προς ίσους? Τι έγινε λοιπόν? Κάνατε την βουλή γήπεδό σας και βάζετε μέσα όποιον γουστάρετε εσείς???  Έ να μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού τους θέλει και αυτούς επειδή τους θεωρεί άξιους. Ποιοι είστε εσείς που θα αμφισβητήσετε την γνώμη των Ελλήνων?
Δεν ανήκω στον χώρο τους, αλλά δημοκρατία είναι αυτή! Απ΄όλα λοιπόν έχει το πανέρι.

Απ΄όλα τα ανωτέρω και από τις παρούσες συνθήκες που επικρατούν, ένα πράγμα αφήνεται να φανεί. Η αιώνια διαφωνία και φαγωμάρα των Ελλήνων.
Αν τελικά δεν τα βρούν θα δείξουν ότι δεν είναι Έλληνες, διότι οι πραγματικοί  Έλληνες σε δύσκολες περιόδους σαν αυτή που περνάμε τώρα, ενωμένοι  μεγαλουργούν.
Αυτό που πρέπει να γίνει είναι το εξής.
Η εξουσία πρέπει να μοιραστεί ανάλογα με την δύναμη των κομμάτων και ο καθένας να λάβει τα ανάλογα υπουργεία, ούτως ώστε όλοι να έχουν λόγο και ευθύνη στην διακυβέρνηση του τόπου.
Ιδόυ λοιπόν που απαιτείται η ελληνική σοφία. Πώς θα μοιραστούν τα υπουργεία και οι αρμοδιότητες. Όχι να κυβερνάει μόνο αυτός που έχει την πλειοψηφία και να κάνει ό τι θέλει, και όλοι οι άλλοι να κάθονται και να πληρώνονται..τσάμπα ...;
Τότε θα λάβει σάρκα και οστά το ΙΤΕ ΠΑΙΔΕς ΕΛΛΗΝΩΝ ...;.
ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ